1/1

De afdeling maatschappelijke dienstverlening is opgericht om steun te bieden aan behoeftigen, zonder onderscheid te maken tussen ras, religie of nationaliteit. Deze afdeling richt zich niet alleen binnen de Gemeenschap op het helpen van andere leden, maar ook op externe hulpverlening. Dit gebeurt onder andere door middel van gebed, donaties, vrijwilligerswerk en petities.

De Ahmadiyya Moslim Gemeenschap heeft een eigen hulporganistatie opgericht die uitrukt bij humaitaire rampen, genaamd Humanity First. Voor meer info kijkt u op humanityfirst.org.

Update: Inzamelingsactie Voedselbank

Verschillende lokale takken van Ladjna Ima’illah Nederland organiseren in hun regio meerdere malen per jaar een inzamelingsactie voor de Voedselbank. Dit jaar is, Alhamdolillah, onze eerste nationale inzamelingsactie georganiseerd.


Voor de voedselbank heeft Ladjna Ima’illah Nederland ongeveer 588 stuks houdbaar voedsel, 9 kilo banaan, 9 kilo appel, 9kilo peren en 30 stuks pers sinaasappel gegeven ter waarde van ongeveer €550,-.

1/1

Ladjna Ima’illah Nederland sponsort waterput in Togo

Ter viering van het 50-jarig jubileum van Ladjna Ima’illah Nederland in 2019 zal Ladjna Ima’illah Nederland verschillende projecten uitvoeren die van start zijn gegaan. Een van de projecten, de bouw van het waterput in Afrika, is goedgekeurd door Hazrat Khalifatul Masih Vaba.

Alhamdolillah, zijn wij geslaagd om Humanity First te benaderen en na enkele gesprekken met hen gevoerd te hebben zijn zij akkoord gegaan met het graven van een put. Door de Genade van Allah is het eerste waterput in Togo aangelegd door Ladjna Ima’illah Nederland. De opbrengst voor dit doel is geschonken aan het eind van de maand juli 2014.

Moge Allah het waterput een bron van comfort, vrede en vooruitgang maken voor de lokale bevolking van Togo en een bron van Allah’s Genade voor Ladjna Ima’illah Nederland, amin!

1/1

Volg ons

©2019 by ahmadimoslimvrouwen.nl.